Levering 3-4 hverdage |  30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vurderet fremragende på

Se vores anmeldelser her

Rammelister

Plakatophæng i sort, valnød eller egetræ. Listerne holdes sammen af magneter, og monteres derfor nemt i top og bund af din plakat. Med disse enkle rammelister er det ydermere nemt at tilføje ekstra stempler på din plakat. Passer til alle plakater og billeder med 50 cm. i bredde.

kr.199.00

Dankort Visa Mastercard MobilePay

Fremragende

Levering 3-4 hverdage

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

FSC-certificeret og svanemærket

Billeder fra vores kunder

Helt fantastisk service! Havde modtaget en plakat i gave, som desværre var blevet trykket under fragten. Jeg fik svar med det samme, og fik en ny plakat sendt med det samme. Flot og god kvalitet.

5
Louise
Anmeldelse fra TrustPilot

Beenposter leverer kundeservice i verdensklasse – intet mindre! De går det ekstra skridt for at sikre glade og tilfredse kunder, og det sætter jeg enormt stor pris på. Og så har de nogle fede plakater 🙂

5
Christopher Andrew Holland
Anmeldelse fra TrustPilot

Jeg har haft tæt kontakt med kundeservice hos Beenposter og er begejstret for den gode service. Jeg oplevede to gange at min Danmarksplakat havde fået tryk under transporten. De er blevet byttet uden problemer og jeg glæder mig helt vildt til at hænge min nye plakat op i mit køkken. Min varmeste anbefaling til de fine plakater og kundeservice hos Beenposter.

5
Lisa Møller Jacobsen
Anmeldelse fra TrustPilot

Havde ikke modtaget nogen mail fra den med tracker nummer, men efter jeg havde gjort opmærksom på det gik der ingen tid før det kom på plads. Fejl sker og systemer bliver upålidelige, men hos BeenPoster blev der rettet op på ingen tid. Super service og god kommunikation. 5 stjerner herfra.

5
Morten Frederiksen
Anmeldelse fra TrustPilot

DAO havde hjemmeleveret pakken, men den kunne ikke findes nogen steder. DAO ville ikke stå til ansvar men sagde jeg kunne tage kontakt til BeenPoster og købe en ny. Mathilde fra BeenPoster var super forstående og sendte uden tøven en ny plakat (denne gang med pakkeboks levering). Plakaten er af god kvalitet og lever op til alle forventninger. Fantastisk og hurtig kundeservice, 5/5.

5
Marcus
Anmeldelse fra TrustPilot

FANTASTISK idé! Virkelig flot plakat, hvor jeg kan mindes alle mine rejser og have en bucket list for de næste mange år.

5
Thomas Birk
Anmeldelse fra TrustPilot

Fantastisk plakat! Giver et perfekt indblik i hvad du har set samt hvad måske er næste destination. Samtidig et lækkert design – 5 stjerner herfra.

5
Jacob Lassen
Anmeldelse fra TrustPilot

Super flot plakat og design, der pynter så fint i hjemmet! Stempel virker og er i god kvalitet. Modtog den allerede efter 2 dage. Rigtig god og professionel service.

5
Maria Vestergaard
Anmeldelse fra TrustPilot

Modtog min flotte poster for 2 dage siden, ligner den på deres side. super flot og god service. Sikke en god ide.

5
Malte Theodor Trøst
Anmeldelse fra TrustPilot

Virkelig en flot og unik plakat, som allerede hænger og pynter i hjemmet. Super nem og hurtig levering.

5
Amanda Lærkegaard
Anmeldelse fra TrustPilot
Rammelister
kr.199.00
4
  4
  Din kurv
  Danmark - Beige
  Pris:kr.299.00
  - +
  ØPLAKATEN - Beige
  Pris:kr.299.00
  - +
  BESØGT-stempel
  Pris:kr.49.00
  - +
  Stempelfarver - Brun
  Pris:kr.49.00
  - +
  Ønsker du også rammelister?
  • kr.199.00 +Tilføj This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
   Tilføj kupon