Leveringstiden er 3-4 dage ☀️

logo no circle

Om BeenPoster

Hej! Jeg hedder Mathilde og er stifter af BeenPoster. I 2019-20 var jeg på en lang rejse i Sydamerika, hvor jeg oplevede det ene fantastiske sted efter det andet. Jeg har rejst i over 40 lande og besøgt 6 kontinenter, og har altid elsket at få et ekstra stempel i passet, da det er et lille håndgribeligt minde om hver rejse. i 2020 stod jeg i en finurlig butik i en lille by i Argentina. På et bord mellem krus, blyanter, bogmærker og andre ting og sager, faldt mit blik på en aflang og pas-inspireret plakat. Med den kunne man – ligesom i passet – samle på stempler fra rundt omkring i verden. Jeg stod længe og kiggede på den og tænkte “der har jeg været”, “og “det sted skal jeg også få set”. Alt imens smilet bredte sig og minderne boblede frem fra hukommelsen.
Med min glæde ved stempler i passet og ved knappenåle i verdenskortet – blev der dén dag sået et lille frø inde i mig. Frøet spirerede og det samme gjorde ønsket om at skabe et produkt, som både havde til formål at markere de steder, som jeg har besøgt, men som også kunne vises frem. Dette så jeg både selv kunne genopleve mine rejseminder, når jeg så på plakaten, men også så den kunne fungere som en samtalestarter mellem venner og familie. – Og den skulle ikke kun være til mig, men til os alle sammen. Til alle os der holder af at rejse.
Alt imens skulle designet holdes i et moderne, minimalistisk og nordisk design – uden at være særligt pladskrævende. Kort sagt: Plakaten skulle kunne passe ind i alle danske hjem. Inden længe fandt jeg mig selv i Danmark igen med tanker som “Hvad skal den så hedde”? Altså virksomheden. Og “hvordan får jeg tegnet alle de her seværdigheder?” Navnet kom til mig hurtigt: Been – som i “BEEN THERE” og poster – ja det giver sig selv. BeenPoster. Jeg havde et klart indre billede af, hvordan plakaten skulle se ud, men jeg vidste ikke på daværende tidspunkt, hvordan jeg skulle tegne seværdighederne. Jeg rakte derfor ud til en veninde, som også er designingeniør, og hun fik lært mig, hvordan man tegner i et digitalt tegneprogram.  Et år efter – og en helt masse erfaringer ved at starte egen virksomhed rigere – stod jeg med et færdigt produkt “The World”, som er en simpel, flot og interaktiv verdensplakat, hvor omdrejningspunktet netop er, at du og jeg kan mindes vores rejser og markere dem på en personlig måde med stemplet “BEEN THERE”.
I hele processen har jeg lært enormt meget! Og jeg glæder mig helt vildt til at udvikle konceptet. I skrivende stund er jeg i gang med at skabe en Europaplakat, som jeg håber, du vil tage godt imod.
Tusind tak fordi du læste med.

Mathilde Grønfeldt

STIFTER

Jeg er uddannet psykolog, men jeg arbejder lige nu fuld tid på BeenPoster, hvilket jeg elsker! Jeg har besøgt 40 ud af 96 af stederne fra The World-plakaten. I BeenPoster er vi lige nu tre i teamet. Emil har styr på al markedsføring, og Mathilde T står for at pakke og sende ordrer. 

Vores vision er at personliggøre plakater, og at blive ved med at videreudvikle på idéen. Vi har allerede mange spændende idéer i ærmerne, og håber meget på at kunne tilbyde jer mange flere forskellige plakater i fremtiden.

Vores vision

Her ser du en oversigt over konceptet

Plakat

Stempel

Rammer